Run İstanbul'un 5N1K'sı ve daha fazlası...

Bu yazıyı paylaş
İçerik

Run İstanbul'un 5N1K'sı ve daha fazlası...

İllüstrasyon: Sadi Güran
ÖNCEKİ Moda Geçer Stil Kalır: Slavik's Fashion SONRAKİ Bambaşka bir savaş haberciliği: Joe Sacco

Run İstanbul'un 5N1K'sı ve daha fazlası...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Image

Nedir: Run İstanbul Nike+ uygulamasıyla koşmayı eğlenceye dönüştüren, 7 kilometrelik bir parkurda düzenlenecek toplu bir koşu etkinliğidir.
Nerede: İstanbul Bağdat Caddesi
Ne zaman: 29 Eylül 2013

Image



Nasıl katılabilirsin: runistanbul.com adresinden detaylı bilgi alman ve ön-kayıt yaptırman mümkün. Kayıtlar ise 20 TL başvuru ücreti karşılığında Nike Beyoğlu, Ortaköy Outrunner, Nike Bağdat Caddesi, Nike İstinyePark, Nike Akmerkez, Nike Palladium, Sportive Aqua Florya, Nike Akbatı ve Nike Meydan AVM mağazalarından yapılabiliyor. Katılımcılar bu ücret karşılıkda Nike tarafından Run İstanbul için özel olarak hazırlanan, içinde tişört, performansı ölçen çip gibi ürünlerin bulunduğu özel koşu paketine sahip oluyor.,

Image



Neden katılmalısın: Eğlenmek için, spor için, performansını ölçmek için, başka koşucularla tanışmak için, sağlıklı yaşam için.... Neden çok! Kendine şöyle sor: neden katılmayasın?
Kimler katılabilir: Herkes! Tabi yukarıda yazılı kayıt sürecini tamamlamak şartıyla.

Image


Dahası:

  • Nike, koşuculara, kayıt yaptırdıkları andan koşunun bitimine kadar etkinliğin her aşamasında yer almalarını sağlayan mükemmel bir deneyim sunuyor. Koşucular, Run İstanbul Facebook uygulaması sayesinde, performansını görme ve koşu sonuçlarını sayfasından arkadaşlarıyla paylaşma şansını da elde edecek. Bir diğer deyişle, interaktif, sosyal ve keyifli yönleriyle Run İstanbul bir koşudan çok daha fazlasını vaad ediyor.
  • Geçtiğimiz yıl 10 bine yakın kişinin başvurduğu Run Istanbul etkinliğinde bu yıl ise 20 bin(!) kişinin koşması bekleniyor.
  • Run İstanbul projesinden toplanan paranın bir bölümünün geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Atletizmi Geliştirme Projesi’ne aktarılması planlanıyor. 
 
ÖNCEKİ Nike İlan SONRAKİ Bambaşka bir savaş haberciliği: Joe Sacco
Bu yazıyı paylaş